1 Οκτωβρίου 2016

Ιστορία

Τα στεγνοκαθαριστήρια ΝΑΤΙΟΝAL λειτουργούν στην περιοχή του συντάγματος από το 1958. Στις αρχές της δεκαετίας του ΄80 ανέλαβε τις τύχες του τότε μικρού συνοικιακού καθαριστηρίου ο Φώτης Ταμπακόπουλος , με γνώσεις καθαρά εμπειρικές έχoντας εργαστεί στο πλευρό του Ιωάννη Ταμπακόπουλου στα καθαριστήρια «χιονάτη».
Ο εξοπλισμός μικρός και ακόμα πιο παλιός από την εποχή του. Μια μηχανή στεγνού καθαρίσματος, μια πρέσα και ένα πλυντήριο ήταν αρκετά για να δώσουν το έναυσμα στον Φώτη για “ κάτι καλό” για “κάτι μεγάλο” .
Από τους πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας κάτι άρχισε να αλλάζει στο στενό της οδός Απόλλωνος! Η διάθεση και το μεράκι βρήκαν απήχηση στον κόσμο της περιοχής και έτσι δεν άργησε ο εκσυγχρονισμός της επιχείρησης αλλάζοντας παράλληλα και τη σχέση του με το περιβάλλον.
27 χρόνια μετά και οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι πολλές. Έχοντας πλαισιώσει την προσπάθεια αυτή η δεύτερη γενιά της οικογένειας, αλλαγές γίνανε τόσο σε εξοπλισμό όσο και στις κτιριακές εγκαταστάσεις, με αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση.
Η τεχνογνωσία και η εμπειρία σε συνάρτηση με τον πρωτοποριακό εξοπλισμό, τα στεγνοκαθαριστήρια NATIONAL έρχονται να συνθέσουν ένα πλήρες – σύγχρονο και με σεβασμό στην ιστορία του επαγγέλματος καθαριστήριο ρούχων έτοιμο για νέες προκλήσεις.